luni, 6 octombrie 2014

Jocul




Totul a inceput dintr-o joaca .Nici nu credea ca va avea finalitate . Lucra la un radio .Nu putea sa stea departe de radio chiar daca nu avea satisfactie materiala . Ceea ce conta pentru el ,era bucuria de a aduce zambet pe grup si sa faca oameni fericiti , ,oameni pe care nu ii cunoaste ,si poate nu ii va cunoaste vreodata . Facea totul din pasiune .In momentul in care vorbea la microfon se transfigura . Transmitea emotie , bucurie , O colega care avea emisiune folclorica ,i-a spus: ,Esti fenomenal . Dadea dedicatii , Mesajele curgeau una dupa altul Era "motorul" radioului . Umorul lui era molipsitor ,incat aducea buna dispozite tuturor. O gluma simpla de o facea ,impartea prin stilul lui zambete si rasete . Incet incet joaca lui s-a transformat in ceva ce oamenii iubeau . Auditia crestea de la o editie la alta . Daca nu facea o emisiune , mesajele incepeau sa curga , :
Dar unde e Alex ,cu emisunea lui? De ce nu emite? Ne lipseste . Li se raspundea :
:- Revine , nu stim cand ! Si nu lipsea mult . Il auzeai pe post :
- Salutare Salutare prieteni! Surpriza ! Ce credeati ca stau mult departe de voi ? Nici gand ,! De cum incepea a vorbi , mesajele incepeau sa curga . Telefonul se inrosea de dedicatii Intr-o zi dupa terminarii emisiunii ,vazand cata bucurie .aducea oamenilor s-a lasat pe scaun ,si-a intins picioarele sub pupitru tehnic ,cu mainile dupa ceafa ,si se gandea ,zambind ca totul ,a pornit de la un joc nevinovat . Era cea mai mare satisfactie a lui ,prin muzica ce o posta ,prin umorul ce il facea spontan in direct. sa bucure oamenii .Primea telefoane si mesaje:
,,Esti fantastic ! Suntem o gasca de nebuni ,si radem cu lacrimi,! Asa sa ramai!
La un alt telefon ,un ascultatot si-a cerut iubita de sotie Ceva inedit ,! Binenteles ca Alex a pus in fundal marsul nuptial . A fost o emisiune inedita .
Aproape toate dedicatiile au fost pentru tineri insuratei. O colega de-a lui ,i-a zis ,vazand audienta la ceea ce face el ,, Alex si cand te gandesti ca totul a pornit de la un joc .Ti-aduci aminte ca erai neicrezator ca nu stiai ce va iesi. Si iata acum succesul . Oana ,draga mea , criticul meu e ascultatorul .
Asa e ,! Ai dreptate ,! Totul a inceput de la un joc!
Sfarsit!
DIA NICO!

2 comentarii:

Vasi spunea...

Frumoasa transpunere a bucuriiei omului care-si face cu pasiune profesia.

Unknown spunea...

MAI SUNT SI ASEMENEA OAMENI CARE DARUIESC TOATA DRAGOSTEA UNOR OAMENI CE ASCULTA A LOR VOCE , SI PENTRU O CLIPA ,ZAMBET PE CHIP LE ADUCE! Va multumesc!